Petitchef

Piept de pui alla puttanesca

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3 bucati de piept de pui

3 linguri ulei de masline

1 ceapa mijlocie, tocata

4 catei de ustruoi tocati

o conserva de rosii in sos tomat, aprox 400g, taiate bucati mai mici

1 lingura de pasta de ansoa sau 2 ansoa, scurse si maruntite

150 g masline negre

3 linguri de capere

oregano, cimbru, sare, piper, boia de ardei iute dupa gust

Preparare

  • Adaugati rosiile, ansoa, maslinele, caperele, condimentele si lasati totul pe foc mediu pana s-a patruns carnea.Serviti fierbinte cu spaghette sau alte paste, se poate razui si niste parmezan.
  • Daca scoateti boiaua din amestec si copiii vor fi foarte incantati de gust.Zana mea mica mi-a spus sa-i pun si la scoala, ceea ce este un compliment extraordinar .





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui cu sos si boabe de fasole
Piept de pui cu sos si boabe de fasole
2 porții
40 min
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Piept de pui ...cu mango
Piept de pui ...cu mango
4 porții
45 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: