Petitchef

Escalop de vitel cu ciuperci

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
700 g pulpa de vitel

1 cutie ciuperci

1 lingura mustar

200 ml smantana

sare

piper


patrunjel verde

2-3 linguri ulei

Preparare

  • Carnea se taie felii subtiri care se bat bine ca snitelul, intr-o punga de plastic.Se prajesc apoi in putin ulei, pe ambele parti, apoi se scot deoparte.
  • In sosul ramas se pune mustarul si smantana apoi ciupercile taiate felii. Daca este necesar adaugam putina apa.
  • In sosul format adaugam carnea prajita si lasam sa fiarba 15 minute.Punem sare si piper.
  • Cartofii se fac piure sau cum prefera fiecare. La servire presaram patrunjel verde deasupra.

Poze

Escalop de vitel cu ciuperci, poza 1Escalop de vitel cu ciuperci, poza 2



Comentarii:

06/07/2013

F.buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval
Escalop de caprioara cu ciuperci si cascaval
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
8 porții
35 min
Ușor
4 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Ciuperci cu oua
Ciuperci cu oua
12 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Hachis Parmentier - varianta usoara
Hachis Parmentier - varianta usoara
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Mancaruri cu ... ciuperciMancaruri cu ... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: