Cartofi cu ciuperci si smantana
O mancare delicioasa si foarte simpla.
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Curatam cartofii pe care ii taiem cuburi mari, taiem ciupercile in bucati mici. Prajim cartofii in ulei si rumenim ciupercile in 2 linguri de ulei. Cand sunt gata cartofii si ciupercile le amestecam cu smantana si patrunjelul.
- Condimentam dupa gust si servim cu mamaliguta si branza de burduf. Merge si cu ceva muraturi sau cu o salata. Foarte bun de servit fierbinte..
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 287Kcal
- Carbo: 30.2g
- Grăsimi: 15.6g
- Grăsimi sat.: 8.7g
- Proteine: 5.8g
- Fibre: 3.1g
- Zahăr: 4.8g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (261g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

neagu_l2014,
12/03/2015
Se poate face si o versiune de post cu ketchup si usturoi ca sos ..in loc de smatana.
am gătit această rețetă
11/04/2014
Sa vrei si nu poti sa dai gres,,,,,iar daca vei completa si cu un vin de butuc, succesul este garantat////