Petitchef

Cartofi copti,umpluti cu crema de branza

Felul principal
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la 180C la copt .
  • Dupa ce sunt gata,ii scoatem,ii lasam sa se mai raceasca apoi taiem cate un capacel si cu ajutorul unei lingurite scoatem putin miez.
  • Se paseaza foarte bine branza,apoi se amesteca cu smantana,cu ceapa verde tocata marunt,cu patrunjelul tocat si el si condimentam dupa gust.
  • Crema asta am bagat-o la blender si mi-a iesit colorata intr-o nuanta de verde deschis natural.
  • Am umplut cartofii cu ea si ornat cu cate o frunzulita de patrunjel verde.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

21/11/2012

Nu prea imi place

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi prajiti cu ou si branza
Cartofi prajiti cu ou si branza
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cartofi prajiti, aurii si crocanti
Cartofi prajiti, aurii si crocanti
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu somon
Cartofi umpluti cu somon
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Crema de branza Crema de branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei