Petitchef

Cartofi copti,umpluti cu crema de branza

Felul principal
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
9 cartofi mai maricei

200 g branza de oi

200 g smantana

2 cepe verzi

cateva fire de patrunjel verde

delikat

sare

piper.

Preparare

  • Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la 180C la copt .
  • Dupa ce sunt gata,ii scoatem,ii lasam sa se mai raceasca apoi taiem cate un capacel si cu ajutorul unei lingurite scoatem putin miez.
  • Se paseaza foarte bine branza,apoi se amesteca cu smantana,cu ceapa verde tocata marunt,cu patrunjelul tocat si el si condimentam dupa gust.
  • Crema asta am bagat-o la blender si mi-a iesit colorata intr-o nuanta de verde deschis natural.
  • Am umplut cartofii cu ea si ornat cu cate o frunzulita de patrunjel verde.

Întrebări:




Comentarii:

21/11/2012

Nu prea imi place

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branzaBranza cu mucegai sau Branza AlbastraBranza cu mucegai sau Branza AlbastraCrema de branzaCrema de branzaTorturile – bijuterii dulci, pline de culoare!Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.