Petitchef

Cartofi copti,umpluti cu crema de branza

Felul principal
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
9 cartofi mai maricei

200 g branza de oi

200 g smantana

2 cepe verzi

cateva fire de patrunjel verde

delikat

sare

piper.

Preparare

  • Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la 180C la copt .
  • Dupa ce sunt gata,ii scoatem,ii lasam sa se mai raceasca apoi taiem cate un capacel si cu ajutorul unei lingurite scoatem putin miez.
  • Se paseaza foarte bine branza,apoi se amesteca cu smantana,cu ceapa verde tocata marunt,cu patrunjelul tocat si el si condimentam dupa gust.
  • Crema asta am bagat-o la blender si mi-a iesit colorata intr-o nuanta de verde deschis natural.
  • Am umplut cartofii cu ea si ornat cu cate o frunzulita de patrunjel verde.



Comentarii:

21/11/2012

Nu prea imi place

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi copti cu branza
Cartofi copti cu branza
4 porții
30 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Cartofi copti cu branza, rosii uscate si masline
Cartofi copti cu branza, rosii uscate si masline
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cartofi prajiti, aurii si crocanti
Cartofi prajiti, aurii si crocanti
4 porții
40 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Cartofi duchess - reteta pas cu pas
Cartofi duchess - reteta pas cu pas
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Crema de branzaCrema de branzaMascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: