-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Crema de branza
-
Retete crema de branza
-
Rețetă crema de brânză cu smântână
-
Cartofi copti,umpluti cu crema de branza
Cartofi copti,umpluti cu crema de branza
Preparare
-
Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la 180C la copt .
-
Dupa ce sunt gata,ii scoatem,ii lasam sa se mai raceasca apoi taiem cate un capacel si cu ajutorul unei lingurite scoatem putin miez.
-
Se paseaza foarte bine branza,apoi se amesteca cu smantana,cu ceapa verde tocata marunt,cu patrunjelul tocat si el si condimentam dupa gust.
-
Crema asta am bagat-o la blender si mi-a iesit colorata intr-o nuanta de verde deschis natural.
-
Am umplut cartofii cu ea si ornat cu cate o frunzulita de patrunjel verde.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Nu prea imi place