Petitchef

Papricas cu ciuperci

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ciupercile se taie felii, iar ceapa si patrunjelul se toaca marunt.Cartofii se taie cubulete.
  • Se inabusa ciupercile in ulei, se adauga ceapa, faina dizolvata in 25 ml apa rece, boiaua de ardei si cartofii.Se completeaza cu cantitatea de apa necesara fierberii, si se tine pe foc domol 20-30 de minute.Se adauga spre final sare, piper si smantana.
  • Preparatul se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.Eliminati smantana sau inlocuiti-o cu smantana din soia si aveti un delicios preparat de post.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Papricas de ciuperci cu cartofi natur
Papricas de ciuperci cu cartofi natur
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Papricas de ciuperci cu orez integral
Papricas de ciuperci cu orez integral
2 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Mancaruri cu... ciuperci Mancaruri cu... ciuperci Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.