Petitchef

Fasole frecata

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
aprox 500 g fasole alba

2 cepe

sare, piper, boia

carnaciori, varza murata

Preparare

  • Fasolea se spala si se pune cu o seara inainte la inmuiat in apa rece.
    A doua zi se schimba apa si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce este fiarta se strecoara si se zdrobeste, adaugand putina apa si condimente.
  • Ceapa taiata fasii subtiri se caleste in ulei si se adauga sare, piper si boia.Servit cu felii de carnaciori prajiti si varza murata.

Poze

Fasole frecata, poza 1Fasole frecata, poza 2Fasole frecata, poza 3Fasole frecata, poza 4Fasole frecata, poza 5





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Fasole frecata
Fasole frecata
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Fasole frecata
Fasole frecata
4 porții
2 ore
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Fasole batuta sau frecata (reteta video)
Fasole batuta sau frecata (reteta video)
5 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Bucura-te de verde, mananca fasole verde!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: