Petitchef

Ficatei cu sos de vin

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor
42 Kcal

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 punga cu ficatei de pui


150ml vin alb Lacrima lui Ovidiu

Preparare

  • Intr-o tigaie antiaderenta se pune un pic de ulei de masline si cand s-a incins se pun si ficateii.
  • Cand s-au rumenit usor pe ambele parti se adauga ceapa taiata solzisori.
  • Cand ceapa devine sticloasa se adauga vinul si apoi se acopera tigaia si se la foc mic pana se obtine un sos grosut. Se serveste cu piure.

Poze

Ficatei cu sos de vin, poza 1Ficatei cu sos de vin, poza 2

Informații nutriționale (pentru o porţie):

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție = 48g
Calorii: 42Kcal
  • Carbo: 1.5g
  • Grăsimi: 0.3g
  • Grăsimi sat.: 0.1g
  • Proteine: 4.5g
  • Fibre: 0.1g
  • Zahăr: 0.5g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 1

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Vin fiert - Petitchef
Vin fiert - Petitchef
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ficatei de pui in sos de rosii
Ficatei de pui in sos de rosii
4 porții
4h30m
Dificil
4.5 / 5
Rețetă Ficatei cu sos
Ficatei cu sos
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Ficatei de pui cu sos de ciuperci
Ficatei de pui cu sos de ciuperci
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin!Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin!Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiCum racim corect o sticla de vinCum racim corect o sticla de vin

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: