Petitchef

GALUSTE DIN FAINA CU MAZARE

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Mazarea congelata sau descongelata se pune in cana mixerului sau un alt recipioent in care se poate face piure cu mixerul vertical/batz. Peste mazare se pune smintina,ouale , sare+piper si laptele pe rind.
  • Totul se mi´xeapa bine pina topate ingredientele s-au omogenizat bine. In final se mixeaza faina amestecata cu ptaful de copt. Intr-o oala incapatoare se pun la fier apa, iar cind acesta incepe sa fiarba se adaoga sare.
  • Cond apa a inceput sa clocolteasca, se micsoareza focul putin si cu o lingura/-ita se i-au potii din masa de alöuat si se pun in apa care fierbe usor . Se lasa sa fiarba ca. 2-3 minute. pina cind acestea au iesit la suprafata.
  • Se scoat si se pun intr-o strecuratoare, sa se scurga de restul de apa. Cind toate galustele au fost fierte, acestea se trec pe toate partile prin unt bine incins.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Guacamole de mazare si lamaie verde
Guacamole de mazare si lamaie verde
4 porții
5 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Cum se fac galuste pufoase din gris? Cum se fac galuste pufoase din gris? Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează