Galuste din faina cu mazare
votează acum

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Nuggets de pui cu mazare si morcov
-
Gnocchi de mazăre fără ouă: gata în cel mai scurt timp!
-
Guacamole de mazare si lamaie verde
-
Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Mazarea congelata sau descongelata se pune in cana mixerului sau un alt recipioent in care se poate face piure cu mixerul vertical/batz. Peste mazare se pune smintina,ouale , sare+piper si laptele pe rind.
- Totul se mi´xeapa bine pina topate ingredientele s-au omogenizat bine. In final se mixeaza faina amestecata cu ptaful de copt. Intr-o oala incapatoare se pun la fier apa, iar cind acesta incepe sa fiarba se adaoga sare.
- Cond apa a inceput sa clocolteasca, se micsoareza focul putin si cu o lingura/-ita se i-au potii din masa de alöuat si se pun in apa care fierbe usor . Se lasa sa fiarba ca. 2-3 minute. pina cind acestea au iesit la suprafata.
- Se scoat si se pun intr-o strecuratoare, sa se scurga de restul de apa. Cind toate galustele au fost fierte, acestea se trec pe toate partile prin unt bine incins.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!