Petitchef

Mazare cu afumatura

E un fel de mancare usor de facut, gustos si care merge bine pentru o cina tarzie.

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Calim carnita taiata bucatele intr-o lingura de ulei
  • Cand e rumenita, turnam mazarea, cescuta de apa, sarea si zaharul si punem capacul. Fierbem la foc mic cu capacul acoperit 15 minute, dupa care o mai lasam 5-10 minute fara capac pana e facuta bine (mazarea congelata se face mai repede)


Poze

Mazare cu afumatura
Mazare cu afumatura - poza 2
Mazare cu afumatura - poza 3
Mazare cu afumatura - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Guacamole de mazare si lamaie verde
Guacamole de mazare si lamaie verde
4 porții
5 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează