Petitchef

Lasagna cu mazare si ciuperci

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g ciuperci

50 g mazare

o ceapa rosie medie

5 catei de usturoi

500 g branza de burduf

400 ml de rosii in sos propriu

400 ml suc de rosii

oregano, tahon, bucuioc, sare, piper

3 linguri ulei de masline

Preparare

  • Se toaca ceapa si usturoiul care se calesc in ulei. Se adauga rosiile taiate cuburi si sosul de rosii. Se condimeneteaza si se fierb timp de 5 minute. Se spala, curata si taie ciupercile.
  • Se aseaza un strat de sos de rosii pe fundul unei tigai dreptunghiulare. Urmeaza un rand de foi de lasagna, mazarea, ciupercile si branza.
  • Se repeta procedeul de inca 3 ori pentru a obtine o lasagna in 4 straturi. Se adauga 500-600 ml apa calduta si se da la cuptor, la foc mediu timp de o ora.

Poze

Lasagna cu mazare si ciuperci, poza 1Lasagna cu mazare si ciuperci, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Lasagna cu ciuperci
Lasagna cu ciuperci
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Lasagna cu piept de pui si ciuperci
Lasagna cu piept de pui si ciuperci
1 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Lasagna cu ciuperci
Lasagna cu ciuperci
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Lasagna - fel de mancare preparat in toata lumeaLasagna - fel de mancare preparat in toata lumeaMancaruri cu ... ciuperciMancaruri cu ... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: