Petitchef

Lasagna cu mazare si ciuperci

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se toaca ceapa si usturoiul care se calesc in ulei. Se adauga rosiile taiate cuburi si sosul de rosii. Se condimeneteaza si se fierb timp de 5 minute. Se spala, curata si taie ciupercile.
  • Se aseaza un strat de sos de rosii pe fundul unei tigai dreptunghiulare. Urmeaza un rand de foi de lasagna, mazarea, ciupercile si branza.
  • Se repeta procedeul de inca 3 ori pentru a obtine o lasagna in 4 straturi. Se adauga 500-600 ml apa calduta si se da la cuptor, la foc mediu timp de o ora.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Lasagna cu mazare si ciuperci, poza 1
Lasagna cu mazare si ciuperci, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
2 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Lasagna cu ciuperci
Lasagna cu ciuperci
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Lasagna cu piept de pui si ciuperci
Lasagna cu piept de pui si ciuperci
1 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Lasagna cu carne si ciuperci
Lasagna cu carne si ciuperci
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Lasagna - fel de mancare preparat in toata lumea Lasagna - fel de mancare preparat in toata lumea Mancaruri cu... ciuperci Mancaruri cu... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.