Petitchef

Lasagna cu mazare si ciuperci

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g ciuperci

50 g mazare

o ceapa rosie medie

5 catei de usturoi

500 g branza de burduf

400 ml de rosii in sos propriu

400 ml suc de rosii

oregano, tahon, bucuioc, sare, piper

3 linguri ulei de masline

Preparare

  • Se toaca ceapa si usturoiul care se calesc in ulei. Se adauga rosiile taiate cuburi si sosul de rosii. Se condimeneteaza si se fierb timp de 5 minute. Se spala, curata si taie ciupercile.
  • Se aseaza un strat de sos de rosii pe fundul unei tigai dreptunghiulare. Urmeaza un rand de foi de lasagna, mazarea, ciupercile si branza.
  • Se repeta procedeul de inca 3 ori pentru a obtine o lasagna in 4 straturi. Se adauga 500-600 ml apa calduta si se da la cuptor, la foc mediu timp de o ora.

Poze

Lasagna cu mazare si ciuperci, poza 1
Lasagna cu mazare si ciuperci, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Lasagna cu piept de pui si ciuperci
Lasagna cu piept de pui si ciuperci
1 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Lasagna cu carne si ciuperci
Lasagna cu carne si ciuperci
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Lasagna cu ciuperci
Lasagna cu ciuperci
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.