Petitchef

Zahar granulat

Desert
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor
199 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 0.1 (0.05€/porție)

Preparare

  • Este foarte important sa folosim zahar cumparat deoarece amidonul continut de acesta impiedica topirea zaharului in timpul coacerii.
  • Amestecam apa cu zaharul, vom obtine o compozitie destul de sfaramicioasa dar luam bulgarasi mici in palma si ii framantam pana se compacteaza dupa care dam biluta printr-o razatoare ca aceasta, avem grija sa razuim apasat si incet si direct pe o foaie de hartie de copt asezata i tava de la cuptor.
  • Bagam granulele in cuptorul rece, apoi aprindem cuptorul la 40 grade, functia cuptor ventilat, si le lasam timp de 1 ora.
  • Lasam granulele intr-un loc cald dar uscat din bucatarie, eventual pe un dulap inalt, timp de 24 de ore. ornat un tortino cu aceste granule, si copt timp de 12 minute la 220 grade. Granulele nu s-au topit.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 199Kcal
  • Carbo: 49.8g
  • Grăsimi: 0g
  • Grăsimi sat.: 0g
  • Proteine: 0g
  • Fibre: 0g
  • Zahăr: 49.5g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (55g)

Rețete inrudite

YouTube

Placinta cu zahar


L Laura Adamache

Poze

Zahar granulat
Zahar granulat - poza 2
Zahar granulat - poza 3
Zahar granulat - poza 4
Zahar granulat - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Biscuiti cu unt de arahide - fara zahar adaugat
Biscuiti cu unt de arahide - fara zahar adaugat
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Placinta cu zahar
Placinta cu zahar
8 porții
3 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cornulete fara zahar
Cornulete fara zahar
8 porții
1 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Crema de zahar ars /creme brulee
Crema de zahar ars /creme brulee
8 porții
1 h 30 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort crema de zahar ars cu pandispan
Tort crema de zahar ars cu pandispan
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Inghetata de zahar ars
Inghetata de zahar ars
1 porții
1 h 30 m
Dificil
4.7 / 5

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează