Petitchef

DECO ~ din albus de ou si zahar

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Albusul se bate spuma si se adaoga in ploaie zaharul pudra cernut.Totul se amesteca bine, eventual cu culori alimentare.
  • Aceasta compozitie se pune intr-un cornet pt.decorat sau o punga de nailon caruia i-se taie un coltiso,si se dreseaza forme dorite pe hirtie de copt / folie / nailonsi se lasa sa se usuce peste noapte.Se depoziteaza la loc uscat in cutii de tabla.
  • E mi-a printat diferite forme de sabloane pe care le-a bagat in folie pt.docu. si a dresat cu punga de nailon forme.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: