Facem o excursie în America, ce părere aveți? Pentru ca am pregătit o rețetă nebună și mai presus de toate, super delicioasă! Nu veți putea rezista acestui maxi sandviș și combinațiile sale incredibile cu pui, guacamole de casă și bacon cu sirop de arțar! Vă explicăm totul în rețeta noastră detaliată
Puiul: Se încinge uleiul de măsline într-o cratiță și se adaugă pulpele de pui. Rumeniți pe toate părțile.
Adăugați sosul de barbeque peste bucățile de pui și acoperiți-le cu apă. Gătiți 30-35 de minute la foc mediu. Amestecați din când în când.
Odată gătit, fărâmițați puiul folosind o furculiță.
Rumeniți totul din nou în tigaie pentru câteva minute.
Bacon-ul: Aranjați baconul pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt apoi ungeți fiecare felie cu sirop de arțar.
Coaceți baconul în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de 12 minute.
Guacamole : Zdrobiți avocado împreună cu paprika, sare, piper și puțin suc de lime. Amestecați bine.
Păinea: Ungeți feliile de pâine cu unt.
Puneți feliile în tigaia fierbinte, cu partea unsă cu unt, în jos.
Presărați pe cele două felii de pâine prăjită cheddar rasă. Prăjiți feliile de pâine până se topește cheddarul (aveți grijă când gătiți pâinea prăjită, trebuie să fie aurie).
Întindeți guacamole pe o felie de pâine, iar pe cealaltă felie, pui mărunțit. Puneți două felii de bacon în sandviș. Puneți feliile de pâine una peste cealaltă și savurați!