Petitchef

Pulpe de pui in marinada facute pe grill

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Luam pielea de pe pulpe. Intr-un bol mai mare amestecam vinul, uleiul si celelalte condimente. Trecem pulpele pe ambele parti prin aceasta marinada , apoi le lasam in ea, la rece pentru macar o ora.
  • Cu cat le lasam mai mult in marinada , cu atat vor avea un gust mai bun.Ideal ar fi sa le lasati de seara pina dimineata.
  • Punem grillul in functiune si cand acesta s-a incalzit punem pulpele pe el sa se friga, 30 de minute pe o parte, le intoarcem si lasam alte 20 minute pe partea cealalta.
  • Dar asta depinde de grillul fiecareia. A servit pulpele cu o salata de varza proaspata amestecata cu felii de rosii si marar verde tocat si asezonata.

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:





Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de pui cu masline verzi
Pulpe de pui cu masline verzi
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pulpe de pui sub capac de paine
Pulpe de pui sub capac de paine
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5


Articole conexe

Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.