Petitchef

Muschi de porc cu ciuperci

Felul principal
3 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Intr-o tigaie cu putin ulei prajim feliile de carne pe ambele parti dupa care le dam deoparte. In aceeasi tigaie distuim ceapa taiata marunt circa 3-4 minute dupa care adaugam ciupercile taiate marunt.
  • Cand ciupercile au lasat toata apa adaugam si sosul de rosii si mai fierbem cateva minute.
  • Ia-o felie de carne și ciuperci pe partea de sus a acesteia și o felie de brânză , se adaugă carnea de felie 2 , ciuperci și terminat cu o felie de brânză .
  • Asezam in tigaie , punem capacul si frigem 5 minute, timp in care cascavalul se topeste...se poate servi alaturi de un piure de cartofi...pofta buna.

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Muschi de porc in foietaj
Muschi de porc in foietaj
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Muschi de porc caramelizat si paste in sos de ciuperci brune
Muschi de porc caramelizat si paste in sos de ciuperci brune
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
2 porții
55 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.