Nu aveți idei pentru cină? Faceți un sos cremos din spanac și ciuperci, apoi puneți pulpele de pui în el. Ca garnitură, tot ce trebuie să faceți este să gătiți orez, paste sau cartofi, iar masa va fi gata! Ușor, nu?!
-Scoateți oasele de la pulpele de pui și tăiați bucățile în jumătate. Topiți untul cu uleiul de măsline într-o tigaie încinsă și prăjiți puiul timp de 5 minute pe fiecare parte.
-Adăugați sare, piper, cimbru și amestecați. Turnați apa în tigaie și acoperiți. Lăsați să se gătească aproximativ 45 de minute.
-Se topesc untul și uleiul intr-o tigaie, se adauga ciupercile tăiate fâsii și se rumenesc 5-10 minute. Se adaugă eșalota tocată și spanacul și mai călește 5 până la 10 minute.
- Se condimentează cu sare și piper. Se toarnă smântâna vegetală în tigaie și se lăsă sosul să se reducă aproximativ 10 minute.
Comentarii:
Super reteta
F.Bun