Petitchef

Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos

Nu aveți idei pentru cină? Faceți un sos cremos din spanac și ciuperci, apoi puneți pulpele de pui în el. Ca garnitură, tot ce trebuie să faceți este să gătiți orez, paste sau cartofi, iar masa va fi gata! Ușor, nu?!

Felul principal
6 porții
15 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Puiul :

Sosul:

Materiale

  • 2 tigai

Preparare

  • Etapa 1 - Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
    -Scoateți oasele de la pulpele de pui și tăiați bucățile în jumătate. Topiți untul cu uleiul de măsline într-o tigaie încinsă și prăjiți puiul timp de 5 minute pe fiecare parte.

    -Adăugați sare, piper, cimbru și amestecați. Turnați apa în tigaie și acoperiți. Lăsați să se gătească aproximativ 45 de minute.
  • Etapa 2 - Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
    -Se topesc untul și uleiul intr-o tigaie, se adauga ciupercile tăiate fâsii și se rumenesc 5-10 minute. Se adaugă eșalota tocată și spanacul și mai călește 5 până la 10 minute.

    - Se condimentează cu sare și piper. Se toarnă smântâna vegetală în tigaie și se lăsă sosul să se reducă aproximativ 10 minute.
  • Etapa 3 - Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
    Puneți bucățile de pui gătite în sos și gata!


Poze

Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos - poza 2
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos - poza 3
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos - poza 4
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

szokeflorica, 17/11/2023

Super reteta

(0) (0) Abuz
Maria, 23/04/2023

F.Bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui tandoori petitchef
Pui tandoori petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează