Pentru aperitivul de Paște, o gradina comestibila de legume!
O baza de humus pentru solul "fertil" care dezvaluie legumele intr-o varianta mai crocanta! O modalitate originala de a manca legume ;-)
Si, in afara de aceasta, reteta este fara gluten si vegetariana. Ca sa fie sarbatoare pentru toata lumea!
Ingrediente
10
Humus de casa :
Legumele :
Materiale
1 chopper (pentru humus)
Preparare
Se amesteca impreuna nautul, sucul de lamaie, uleiul de susan, praful de sare si catelul de usturoi. Condimentati, daca este necesar.
Puneti humusul in vasul de servire si plantati legumele in el. Avem cate un rand de legume din fiecare.
Humus: Aveti posibilitatea sa utilizati humus din comert sau sa alegeti sa il pregatiti dvs. Alegeti din retetele noastre. Legumele : In gradina dvs. alegeti ce legume va plac! Noi am pus cate un rand din fiecare leguma, dar dvs. puneti pune cate doriti.