Petitchef

Pasta de conopida

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 conopida marime mijlocie

masline negre

rosii cherry

1 ardei galben

patrunjel verde

1/4 lingurita boia

sare,piper

marar verde

75 g brinza de vaci sau philadelphia

Preparare

  • Se spala conopida si se desface in bucati (nu f mici pt ca se sfarma la fiert). Se pune intr-o oala cu apa sa fiarba 30 minute la foc mic cu putina sare. Se scurge apa f bine de pe ea si se zdrobeste marunt cu furculita sau chiar intr-un blender.
  • Se adauga piperul si boiaua, patrunjelul si mararul taiate f marunt , iar la urma brinza care se amesteca sa se incorporeze f bine in pasta de conopida. Se unge pe felii de piine si se orneaza ca in fig de mai sus



Comentarii:

gabi codescu, 25/10/2012

Fffffff bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pasta de varza murata si nuca
Pasta de varza murata si nuca
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pasta de conopida
Pasta de conopida
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pasta de leurda
Pasta de leurda
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva cuvinte despre...pasta misoCateva cuvinte despre...pasta misoConopida – „Varza cu studii superioare”Conopida – „Varza cu studii superioare”Romanesco – conopida martianaRomanesco – conopida martiana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: