Pastravi cu "pastravi de fag"

(4.71/5 - 7 voturi)

  • Pastravi cu pastravi de fag
  • Pastravi cu pastravi de fag, Poza 2
  • Pastravi cu pastravi de fag, Poza 3
  • Pastravi cu pastravi de fag, Poza 4
  • Pastravi cu pastravi de fag, Poza 5
  • Pastravi cu pastravi de fag, Poza 6
Type:
Felul principal
Numarul de porții:
2 porții
Preparare:
20 min
Gătire:
30 min
Gata în:
50 min
Dificultate:
Foarte ușor

Ingrediente

- pastrav 3 buc
- pastravi de fag 500 g
- patrunjel o legatura
- rozmarin
- unt 60 g
- ulei 80 ml
- sare
- piper
- lamaie 2 buc
- catei de usturoi 2-3 buc

Preparare

Etapa 1

Se pune in vasul de la blender : patrunjelul,doua linguri rozmarin,sare si 80 ml ulei;Se obtine o pasta omogena:Cu aceasta pasta se ung pestii in interior si pe ambele parti,se lasa 30 min.

Etapa 2

Intr-o tigaie se calesc pastravii de padure cu untul,pana ce se evapora apa,se condimenteaza cu sare si piper.In tava se pune zeama de la o lamaie,buretii ,pestele,cativa catei de usturoi.

Etapa 3

Se da la cuptorul preincalzit pentru 25-30 min:Se servesc cu felii de lamaie si rosii cherry:foarte aromat si gustos!

Rețete inrudite


Întrebări:










Punctează această reţetă:



Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale