Petitchef

Pastravi cu "pastravi de fag"

Felul principal
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
pastrav 3 buc

pastravi de fag 500 g

patrunjel o legatura


unt 60 g

ulei 80 ml

sare

piper

lamaie 2 buc

catei de usturoi 2-3 buc

Preparare

  • Se pune in vasul de la blender : patrunjelul,doua linguri rozmarin,sare si 80 ml ulei;Se obtine o pasta omogena:Cu aceasta pasta se ung pestii in interior si pe ambele parti,se lasa 30 min.
  • Intr-o tigaie se calesc pastravii de padure cu untul,pana ce se evapora apa,se condimenteaza cu sare si piper.In tava se pune zeama de la o lamaie,buretii ,pestele,cativa catei de usturoi.
  • Se da la cuptorul preincalzit pentru 25-30 min:Se servesc cu felii de lamaie si rosii cherry:foarte aromat si gustos!

Poze

Pastravi cu pastravi de fag, poza 1Pastravi cu pastravi de fag, poza 2Pastravi cu pastravi de fag, poza 3Pastravi cu pastravi de fag, poza 4Pastravi cu pastravi de fag, poza 5Pastravi cu pastravi de fag, poza 6





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pastravi grabiti
Pastravi grabiti
2 porții
40 min
Foarte ușor
2.8 / 5
Rețetă Pastravi cu gutuie si cartofi la cuptor
Pastravi cu gutuie si cartofi la cuptor
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pastravi rasol cu sos maitre d'hotel
Pastravi rasol cu sos maitre d'hotel
2 porții
18 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Unt cu patrunjel
Unt cu patrunjel
6 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: