Petitchef

Peste prajit cu sos amilaceu

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

SOS:

Preparare

  • Pestele se presara cu sare si piper ,se da prin faina si se prajeste in ulei incins.Se scoate pe un servet absorbant ca sa elimine uleiul in exces si se aseaza pe o farfurie.
  • Amestecati toate ingredientele intr-un vas mai adanc.Legumele se taie julienne si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei.Dupa ce s-au calit legumele se da focul mai incet si se adauga sosul amestecad continuu pana devine consistent.
  • Se toarna sosul deasupra si se serveste alaturi de orez fiert simplu si supa miso

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Peste cu cartofi prajiti
Peste cu cartofi prajiti
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Peste prajit cu sos de rosii si masline
Peste prajit cu sos de rosii si masline
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Peste prajit cu sos de ciuperci
Peste prajit cu sos de ciuperci
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Arancini sau mingiute de orez prajit Arancini sau mingiute de orez prajit

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: