Petitchef

Peste prajit cu sos amilaceu

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

SOS:

Preparare

  • Pestele se presara cu sare si piper ,se da prin faina si se prajeste in ulei incins.Se scoate pe un servet absorbant ca sa elimine uleiul in exces si se aseaza pe o farfurie.
  • Amestecati toate ingredientele intr-un vas mai adanc.Legumele se taie julienne si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei.Dupa ce s-au calit legumele se da focul mai incet si se adauga sosul amestecad continuu pana devine consistent.
  • Se toarna sosul deasupra si se serveste alaturi de orez fiert simplu si supa miso

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
6 porții
1h35m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Peste prajit cu sos de ciuperci
Peste prajit cu sos de ciuperci
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Peste prajit cu sos de rosii si masline
Peste prajit cu sos de rosii si masline
6 porții
1h5m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Peste cu cartofi prajiti
Peste cu cartofi prajiti
4 porții
1h20m
Foarte ușor
2 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Arancini sau mingiute de orez prajitArancini sau mingiute de orez prajit

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei