Petitchef

Piept de pui cu dovlecel

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Puneti baconul taiat betisoare la rumenit intr-o tigaie adanca, in ulei incins (cam o lingura), apoi ceapa si usturoiul.
  • Cand ceapa a devenit lucioasa adaugati rosiile taiate cubulete, pasta de tomate , dovleceii si un paharel de apa.
  • Taiati pieptul in bucati potrivite si puneti-l in tigaie. Sarati, piperati si lasati sa scada la foc mic.
  • Serviti cu patrunjel verde presarat deasupra. Ca garnitura merge un orez fiert.

Rețete inrudite

YouTube

Wrap cu pui



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui umplut cu legume
Piept de pui umplut cu legume
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piept de pui cu dovlecel scazut si cus-cus fin
Piept de pui cu dovlecel scazut si cus-cus fin
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de pui cu mazare si orez
Piept de pui cu mazare si orez
6 porții
45 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.