Petitchef

Piept de pui cu dovlecel

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Puneti baconul taiat betisoare la rumenit intr-o tigaie adanca, in ulei incins (cam o lingura), apoi ceapa si usturoiul.
  • Cand ceapa a devenit lucioasa adaugati rosiile taiate cubulete, pasta de tomate , dovleceii si un paharel de apa.
  • Taiati pieptul in bucati potrivite si puneti-l in tigaie. Sarati, piperati si lasati sa scada la foc mic.
  • Serviti cu patrunjel verde presarat deasupra. Ca garnitura merge un orez fiert.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui umplut cu legume
Piept de pui umplut cu legume
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piept de pui cu dovlecel scazut si cus-cus fin
Piept de pui cu dovlecel scazut si cus-cus fin
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de pui cu gratin de dovlecei
Piept de pui cu gratin de dovlecei
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiAmericane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.