Petitchef

Piept de pui cu dovlecel scazut si cus-cus fin

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • A prajit carnea de pui, cu sare si piper. A pus-o deoparte.
  • A calit ceapa, apoi am adaugat o lingurita de boia si un strop de apa. A pus dovlecelul razalit si am fiert 10 minute.
  • A adaugat la dovlecel si conserva de rosii. A mai fiert 5 minute, apoi am adaugat carnea de pui deja prajita si a mai fiert 10 minute.
  • A pus busuioc, sare si piper dupa gust.
  • A fiert 1 cana de apa. Cand oala fierbea a luat-o de pe foc si am adaugat cus-cus fin. A pus capacul am adaugat 2 linguri de unt si a lasat sa se imbibe. Dupa 3 minute era facut.
  • A servit cus cus cu dovlecel cu pui.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.