Piept de pui cu dovlecel scazut si cus-cus fin

Ingrediente
6
Rețete inrudite
Chifteluțe de dovlecel la cuptor
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- A prajit carnea de pui, cu sare si piper. A pus-o deoparte.
- A calit ceapa, apoi am adaugat o lingurita de boia si un strop de apa. A pus dovlecelul razalit si am fiert 10 minute.
- A adaugat la dovlecel si conserva de rosii. A mai fiert 5 minute, apoi am adaugat carnea de pui deja prajita si a mai fiert 10 minute.
- A pus busuioc, sare si piper dupa gust.
- A fiert 1 cana de apa. Cand oala fierbea a luat-o de pe foc si am adaugat cus-cus fin. A pus capacul am adaugat 2 linguri de unt si a lasat sa se imbibe. Dupa 3 minute era facut.
- A servit cus cus cu dovlecel cu pui.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!