Petitchef

Piept de pui in sos

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2 piepti de pui

1 ceapa rosie

100 ml smantana

50 ml vin alb

1 lingura faina

1 lingura mustar simplu

1 conserva mica de ciuperci

sare, piper

patrunjel verde.

Preparare

  • Pieptul de pui il batem usor ca la snitele, il trecem prin faina si il prajim in ulei incins. Cand e gata, il scoatem si il lasam acoperit pana e gata sosul.
  • Calim ceapa tocata marunt. Adaugam ciupercile si le lasam impreuna cu ceapa cateva minute pe foc mic.
    Adaugam vinul si lasam sa fiarba usor impreuna 5 minute.
  • Punem putina apa, apoi adaugam smantana, mustarul si ingrosam putin sosul cu o lingura de faina dizolvata in putina apa.
  • Condimentam, punem apoi si pieptul de pui in sos, mai lasam 5 minute pe foc mic iar la sfarsit adaugam patrunjelul verde tocat marunt.
    Noi servit alaturi de cartofi fierti si castraveti murati.

Poze

Piept de pui in sos, poza 1Piept de pui in sos, poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Piept de pui in sos de ciuperci
Piept de pui in sos de ciuperci
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Piept de pui la cuptor cu sos de ciuperci
Piept de pui la cuptor cu sos de ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: