Petitchef

Piure de conopida

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
500 g conopida

sare

piper

Preparare

  • Desfacem conopida in buchetele, o spalam si o punem la fiert in apa cu sare, pana ce intra usor furculita in ea.
  • Dupa ce a fiert, o scurgem bine de apa.
  • Si o zdrobim cu furculita, zdrobitorul de cartofi sau blenderul.
  • Optional, puteti adauga o lingurita de margarina , e insa prefer pireul fara pt ca este suficient de aromat.
  • Potrivim de sare, adaugam piper si sevim.

Poze

Piure de conopida, poza 1Piure de conopida, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Taboulé de conopida - 100% vegetarian


Comentarii:

02/11/2013

Ptra simpla

(0) (0) Abuz
13/10/2013

Sper sa fie buna ;va mai scriu dupa ce o pregatesc

(0) (0) Abuz
27/03/2013

Delicioasa

(0) (0) Abuz
08/01/2013

Interesanta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Piure de cartofi cu masline si varza creata
Piure de cartofi cu masline si varza creata
4 porții
50 min
Foarte ușor
2.7 / 5
Rețetă Piure de urzici
Piure de urzici
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Conopida – „Varza cu studii superioare”Conopida – „Varza cu studii superioare”Romanesco – conopida martianaRomanesco – conopida martiana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: