Petitchef

Piure de morcovi cu piept de pui

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
piept de pui


o bucata de telina

1 cartof mic

Preparare

  • Pieptul de pui se portioneaza in baghete, se condimenteaza cu sare, piper, putin sos de soia si putin sos worcester si se lasa la marinat. Apoi se dau baghetele prin faina si se prajesc in ulei incins.
  • Legumele se curata, se taie in bucati mai mici si se pun la fiert cu putina sare. Se scurg, se pun in blender, se adauga si o bucatica de unt, sare si piper dupa gust si se paseaza.



Comentarii:

02/02/2014

Ok

(0) (0) Abuz
27/12/2012

Vroiam un simplu piure de morcov...:(

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
Rețetă Piure de pui pentru bebelusi
Piure de pui pentru bebelusi
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.2 / 5
Rețetă Piure de telina
Piure de telina
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: