Petitchef

Piure de morcovi cu piept de pui

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pieptul de pui se portioneaza in baghete, se condimenteaza cu sare, piper, putin sos de soia si putin sos worcester si se lasa la marinat. Apoi se dau baghetele prin faina si se prajesc in ulei incins.
  • Legumele se curata, se taie in bucati mai mici si se pun la fiert cu putina sare. Se scurg, se pun in blender, se adauga si o bucatica de unt, sare si piper dupa gust si se paseaza.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

02/02/2014

Ok

(0) (0) Abuz
27/12/2012

Vroiam un simplu piure de morcov...:(

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de pui pentru bebelusi
Piure de pui pentru bebelusi
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.2 / 5
Rețetă Piure de spanac
Piure de spanac
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei