Petitchef

Pizza la tigaie ( in 8 minute)

Felul principal
8 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

pt blat:

pt toping:

Preparare

  • Pregatim aluatul astfel:
    Intr-un vas punem faina, facem o gaura in mijloc, unde vom pune drojdia dizolvata in putina apa calda, acoperim cu faina si lasam asa 10 minute.
    Dupa care incepem sa famantam usor, adaugand laptele, sare si uleiul si restil de apa calduta.
  • Trebuie sa iasa un aluat elastic care sa nu s e lipeasca de maini, daca mai est enevoie completam cu apa, respectiv faina. Acoperim vasul cu un prosop curat si lasam sa se odihneasca cel putin 2 ore langa o sursa de caldura.
  • Dupa ce au trecut cele 2 ore si a crescut frumos, punem o tigaie la incins, dupa care impartim aluatul in 5 parti egale si incepem sa intindem cu mana un aluat cat de cat rotund.
  • Punem aluttul in tigaie, peste care vom pune capacul. Lasam sa se coaca 4 minute, dupa care o intoarcem pe cealalta parte, o luam de pe foc, ungem aluatul cu ketchup, punem cascaval ras, salamul, maslinele, ciupercile si iar cascaval, dupa care punem din nou pe foc, tot cu capacul pus.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pizza tortilla
Pizza tortilla
1 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pizza cu Kit Kat
Pizza cu Kit Kat
10 porții
42 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pizza cu fructe
Pizza cu fructe
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute Cel mai bun mod de a reincalzi o felie de pizza Cel mai bun mod de a reincalzi o felie de pizza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: