Petitchef

Cordon bleu

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Batem fiecare bucata de piept de pui cu ciocanul pentru snitele, punem in interior trei-patru fasii de sunca si doua-trei fasii de cascaval! Impachetam carnea de pui asemeni sarmalelor si, daca e cazul, fixam capetele cu doua scobitori.
  • Trecem fiecare portie de Cordon Bleu prin faina, apoi prin ouale batute si in final prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana cand devin aurii. Se servesc cu cartofi natur, legume sote sau orice alta garnitura va place! Noi l-am servit cu broccoli, morcovi si sos alb de ciuperci, care a iesit demential.
  • Pentru sosul de ciuperci am procedat astfel: am calit o ceapa mica mica in putin ulei de masline, dupa care am adaugat ciupercile taiate . A lasat totul pe foc aproximativ 3 minute.
  • Intr-un bol amestecam o lingura de faina, condimente (dupa gust) si cateva linguri de lapte. Amestecam bine ca sa nu formam cocoloase. Turnam compozitia peste ciuperci, dupa care adaugam inca 150-200 ml de lapte.
  • Lasam ciupercile pe foc pana cand laptele si celelalte ingrediente se transforma intr-un sos foarte fin! Se adauga frunze de patrunjel proaspat taiat marunt.


Poze

Cordon Bleu, poza 1
Cordon Bleu, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

18/07/2013

The best!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/08/2020

La garnitura de ciuperci ,o ceapa calita ,un cub de unt , doua linguri bune de smântâna (nu lapte ), sare dupa gust ,boia ,piper ,foarte putin cimbru,iar dupa ce se stinge focul se pune patrunjelul taiat.Nu se pune faina , ai impresia ca este subtire toata compozitia ,dar un pic cand se raceste , de la sine se ingroasa .....Asa fac si ies bune , dvs.faceti cum vreti ....(Pe langa garnitura de ciuperci , alte garnituri bune ar fi : cartofi natur cu boia in tava de la aragaz ,cu patrunjel verde deasupra ,mazare ,impreuna cu rondele de morcov si ,intr-adevar ,brocolli .) Altceva ,sunt aiureli .....

(1) (0) Abuz
15/09/2013

(((((nu prajit va rog frumos)))))

(0) (0) Abuz
14/02/2013

Excelent!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Burger
Burger
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cordon bleu de pui
Cordon bleu de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cordon-bleu cu spanac si cascaval
Cordon-bleu cu spanac si cascaval
2 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Cordon bleu clasic
Cordon bleu clasic
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.