Batem fiecare bucata de piept de pui cu ciocanul pentru snitele, punem in interior trei-patru fasii de sunca si doua-trei fasii de cascaval! Impachetam carnea de pui asemeni sarmalelor si, daca e cazul, fixam capetele cu doua scobitori.
Trecem fiecare portie de Cordon Bleu prin faina, apoi prin ouale batute si in final prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana cand devin aurii. Se servesc cu cartofi natur, legume sote sau orice alta garnitura va place! Noi l-am servit cu broccoli, morcovi si sos alb de ciuperci, care a iesit demential.
Pentru sosul de ciuperci am procedat astfel: am calit o ceapa mica mica in putin ulei de masline, dupa care am adaugat ciupercile taiate . A lasat totul pe foc aproximativ 3 minute.
Intr-un bol amestecam o lingura de faina, condimente (dupa gust) si cateva linguri de lapte. Amestecam bine ca sa nu formam cocoloase. Turnam compozitia peste ciuperci, dupa care adaugam inca 150-200 ml de lapte.
Lasam ciupercile pe foc pana cand laptele si celelalte ingrediente se transforma intr-un sos foarte fin! Se adauga frunze de patrunjel proaspat taiat marunt.
La garnitura de ciuperci ,o ceapa calita ,un cub de unt , doua linguri bune de smântâna (nu lapte ), sare dupa gust ,boia ,piper ,foarte putin cimbru,iar dupa ce se stinge focul se pune patrunjelul taiat.Nu se pune faina , ai impresia ca este subtire toata compozitia ,dar un pic cand se raceste , de la sine se ingroasa .....Asa fac si ies bune , dvs.faceti cum vreti ....(Pe langa garnitura de ciuperci , alte garnituri bune ar fi : cartofi natur cu boia in tava de la aragaz ,cu patrunjel verde deasupra ,mazare ,impreuna cu rondele de morcov si ,intr-adevar ,brocolli .) Altceva ,sunt aiureli .....
Comentarii:
The best!
La garnitura de ciuperci ,o ceapa calita ,un cub de unt , doua linguri bune de smântâna (nu lapte ), sare dupa gust ,boia ,piper ,foarte putin cimbru,iar dupa ce se stinge focul se pune patrunjelul taiat.Nu se pune faina , ai impresia ca este subtire toata compozitia ,dar un pic cand se raceste , de la sine se ingroasa .....Asa fac si ies bune , dvs.faceti cum vreti ....(Pe langa garnitura de ciuperci , alte garnituri bune ar fi : cartofi natur cu boia in tava de la aragaz ,cu patrunjel verde deasupra ,mazare ,impreuna cu rondele de morcov si ,intr-adevar ,brocolli .) Altceva ,sunt aiureli .....
(((((nu prajit va rog frumos)))))
Excelent!!