Petitchef

Cordon Bleu

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Batem fiecare bucata de piept de pui cu ciocanul pentru snitele, punem in interior trei-patru fasii de sunca si doua-trei fasii de cascaval! Impachetam carnea de pui asemeni sarmalelor si, daca e cazul, fixam capetele cu doua scobitori.
  • Trecem fiecare portie de Cordon Bleu prin faina, apoi prin ouale batute si in final prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana cand devin aurii. Se servesc cu cartofi natur, legume sote sau orice alta garnitura va place! Noi l-am servit cu broccoli, morcovi si sos alb de ciuperci, care a iesit demential.
  • Pentru sosul de ciuperci am procedat astfel: am calit o ceapa mica mica in putin ulei de masline, dupa care am adaugat ciupercile taiate . A lasat totul pe foc aproximativ 3 minute.
  • Intr-un bol amestecam o lingura de faina, condimente (dupa gust) si cateva linguri de lapte. Amestecam bine ca sa nu formam cocoloase. Turnam compozitia peste ciuperci, dupa care adaugam inca 150-200 ml de lapte.
  • Lasam ciupercile pe foc pana cand laptele si celelalte ingrediente se transforma intr-un sos foarte fin! Se adauga frunze de patrunjel proaspat taiat marunt.

Rețete inrudite

YouTube

Chow mein


Poze

Cordon Bleu
Cordon Bleu - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

18/07/2013

The best!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/08/2020

La garnitura de ciuperci ,o ceapa calita ,un cub de unt , doua linguri bune de smântâna (nu lapte ), sare dupa gust ,boia ,piper ,foarte putin cimbru,iar dupa ce se stinge focul se pune patrunjelul taiat.Nu se pune faina , ai impresia ca este subtire toata compozitia ,dar un pic cand se raceste , de la sine se ingroasa .....Asa fac si ies bune , dvs.faceti cum vreti ....(Pe langa garnitura de ciuperci , alte garnituri bune ar fi : cartofi natur cu boia in tava de la aragaz ,cu patrunjel verde deasupra ,mazare ,impreuna cu rondele de morcov si ,intr-adevar ,brocolli .) Altceva ,sunt aiureli .....

(1) (0) Abuz
15/09/2013

(((((nu prajit va rog frumos)))))

(0) (0) Abuz
14/02/2013

Excelent!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Crochete braziliene
Crochete braziliene
4 porții
1 h 45 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Dovlecei gratinati -simplu de facut
Dovlecei gratinati -simplu de facut
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supă asiatică de pui super aromată și reconfortantă
Supă asiatică de pui super aromată și reconfortantă
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Nuggets de pui facute in casa
Nuggets de pui facute in casa
4 porții
32 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează