Petitchef

Salata de ciuperci cu porumb

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierb ciupercile in apa cu sare si cateva picaturi de lamaie (ca sa nu se innegresca), timp de 20min.
    Dupa ce au fiert ,se scurg de apa si se lasa sa se raceasca, apoi se toaca marunt.
  • Maioneza o facem din 2 galbenusuri ( unul fiert si unul crud) , 200 ml ulei , o lingurita cu mustar, zeama de lamaie si sare dupa gust.
  • Amestecam ciupercile cu maioneza, porumbul si mararul tocat marunt.Potrivim de sare si piper.Lasat asa, dar se mai pot adauga 2 linguri cu smantana si usturoi pisat.Se pot folosi si ciuperci din conserva.


Întrebări:




Comentarii:

08/05/2013

E foarte buuun

(0) (0) Abuz
05/12/2012

Buna super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata mexicana in borcan
Salata mexicana in borcan
2 porții
10 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.