Ingrediente: 1 piept de pui mai mare 2 rosii 2 ardei grasi 1 dovlecel o ceapa mai mare sare, piper boia de ardei dulce, busuioc tepuse de bambus pentru frigarui...
Ingrediente: 300 gr de piept de pui 3 linguri de ulei de masline 1 lingurita chimen 1 lingurita de paprika 1 catel de usturoi 1 buchet de coriandru 1 ardei r...
Ingrediente: 400 gr piept de pui (franjuri de pui) 2 iaurturi simple 2 catei de usturoi 1 lamaie netratata O mana de coriandru proaspat (sau patrunjel) Sare ...
Se intampla adesea sa ne trezim cu musafiri neinvitati, atunci pregatim in graba compozitia de clatite, incingem vreo 2 tigai, scoatem borcanele cu gem din camara si problema noastra este ca si rezolvata.
Ingrediente: un piept de pui intreg o ceapa alba o ceapa rosie un ardei 500 g ciuperci proaspete 3 rosii un morcov 2 catei de usturoi suc de rosii - 200 ml ulei d...
Ingrediente: un piept de pui curatat, spalat si taiat cubulete 50 ml sos de soia light (slab) 30 ml sos teriyaki 2 linguri susan o lingurita miere de albine 20 ...
Ingrediente: 1 piept de pui 100 g sunculita ardeleneasca 1 ardei capia rosu ulei de masline sare, piper, condimente 4 bete de bambus pentru frigarui...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
La loc de mare cinste in casa noastra sint frigaruile, sint gustoase, savuroase, au de toate , merg si cind avem musafiri, merg si pentru un prinz de duminica, merg oricum. Pentru un gratar plin cu frigarui, sincer nu le-am numarat nicio