Ingrediente: 400 gr piept de pui (franjuri de pui) 2 iaurturi simple 2 catei de usturoi 1 lamaie netratata O mana de coriandru proaspat (sau patrunjel) Sare Piper
Ingrediente: 300 gr de piept de pui 3 linguri de ulei de masline 1 lingurita chimen 1 lingurita de paprika 1 catel de usturoi 1 buchet de coriandru 1 ardei roșu...
Ingrediente: 1 piept de pui mai mare 2 rosii 2 ardei grasi 1 dovlecel o ceapa mai mare sare, piper boia de ardei dulce, busuioc tepuse de bambus pentru frigarui
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: un piept de pui intreg o ceapa alba o ceapa rosie un ardei 500 g ciuperci proaspete 3 rosii un morcov 2 catei de usturoi suc de rosii - 200 ml...
Ingrediente: un piept de pui curatat, spalat si taiat cubulete 50 ml sos de soia light (slab) 30 ml sos teriyaki 2 linguri susan o lingurita miere de albine 20...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
La loc de mare cinste in casa noastra sint frigaruile, sint gustoase, savuroase, au de toate , merg si cind avem musafiri, merg si pentru un prinz de duminica, merg oricum. Pentru un gratar plin cu frigarui, sincer nu le-am numarat nicio