Petitchef

Frigarui la cuptor

Aperitiv
4 porții
30 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g piept de pui

400 g ciuperci proaspete


2 rosii

2ardei grasi

betisoare pentru frigarui

Preparare

  • Toate legumele se curata si se spala bine.Ciupercile mele s-au maronit pentru ca au stat putin in contact cu aerul.Dar sunt perfect sanatoase.
  • Ceapa se curata,se spala,se taie in 4 apoi se desprinde foita cu foita.
  • Rosiile se taie fiecare in 4 .Pieptul de pui taiat cubulete si tinut o noapte in marinata de AICI.Asa arata a doua zi,gata de pus pe betisor.
  • Inceput sa insir pe betisoare dupa placul inimii apoi pus in tava de cuptor si bagat la 170C pana s-au rumenit bine.Ciupercile au lasat zeama,asa ca nu a fost nevoie de ulei sau apa in tava.

Poze

Frigarui la cuptor, poza 1Frigarui la cuptor, poza 2Frigarui la cuptor, poza 3Frigarui la cuptor, poza 4Frigarui la cuptor, poza 5Frigarui la cuptor, poza 6Frigarui la cuptor, poza 7Frigarui la cuptor, poza 8Frigarui la cuptor, poza 9





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume
Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Frigarui de pui
Frigarui de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Frigarui de pui
Frigarui de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: