Petitchef

Frigarui la cuptor

Aperitiv
4 porții
30 min
10 min
Foarte ușor
  • Frigarui la cuptor
  • Frigarui la cuptor, poza 2
  • Frigarui la cuptor, poza 3
  • Frigarui la cuptor, poza 4
  • Frigarui la cuptor, poza 5
  • Frigarui la cuptor, poza 6
  • Frigarui la cuptor, poza 7
  • Frigarui la cuptor, poza 8
  • Frigarui la cuptor, poza 9
  • (4.25/5 - 20 voturi)
  • 12
Frigarui la cuptor
 

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g piept de pui

400 g ciuperci proaspete


2 rosii

2ardei grasi

betisoare pentru frigarui

Preparare

  • Toate legumele se curata si se spala bine.Ciupercile mele s-au maronit pentru ca au stat putin in contact cu aerul.Dar sunt perfect sanatoase.
  • Ceapa se curata,se spala,se taie in 4 apoi se desprinde foita cu foita.
  • Rosiile se taie fiecare in 4 .Pieptul de pui taiat cubulete si tinut o noapte in marinata de AICI.Asa arata a doua zi,gata de pus pe betisor.
  • Inceput sa insir pe betisoare dupa placul inimii apoi pus in tava de cuptor si bagat la 170C pana s-au rumenit bine.Ciupercile au lasat zeama,asa ca nu a fost nevoie de ulei sau apa in tava.




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateAm plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: