Petitchef

Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor
  • Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume
  • Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume, poza 2
  • Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume, poza 3
  • Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume, poza 4
  • Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume, poza 5
  • Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume, poza 6
  • Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume, poza 7
  • Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume, poza 8
  • Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume, poza 9
  • Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume, poza 10
  • Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume, poza 11
  • (4.33/5 - 15 voturi)
  • 2
Frigarui de pui gatit la steamer cu sos de legume
 

Ingrediente

Numarul de porții: 2
- un piept de pui intreg

- o ceapa alba

- o ceapa rosie

- un ardei

- 500 g ciuperci proaspete

- 3 rosii

- un morcov

- 2 catei de usturoi

- suc de rosii - 200 ml

- ulei de masline

- condiment barbeque

- piper, ghimbir macinat

Preparare

  • Pieptul de pui spalat si taiat fasii apoi patratele mai mari, stropit cu un pic de ulei de masline si condimentat cu condiment barbeque .legumele spalat, rosiile, ardeiul taiat cuburi, curatat ceapa si taiat cuburi, ciupercile curatat si indepartat coditele si pus la o parte pt sos, morcocul curatat si taiat cuburi.
  • Luat betisoarele pt frigarui si inceput sa asez ingredientele pe bat, o rosie, o ceapa, o carne, o ciuperca, un ardeiun morcov si tot asa .
  • Cand terminat de facut frigaruii asezar in steamer folosit tot steamerul pt frigarui ca sa se faca bine nu ingramadit multe frigarui intr-o tava ci pus cate 3-4 in ficare tava setat steamerul pe 60 min (insa nu mi-a luat atat cam 40 min), pus apa in aparat si dat drumul.
  • Intre timp pregatit sosul legumele ramase de la frigarui taiat marunt, coditele de ciuperci la fel,incins intr-o oala o lingura de ulei de masline adaugat legumele, calit bine, adaugat o lingura de boia, amestecat bine, pus apoi sucul de rosii, sare si ghimbir macinat lasat sa fiarba,cand legumele au fiert luat blenderul de mana si pasat.
  • Cand frigaruii au fost gata servit pe o farfurie alaturi de sos de legume.Au fost buni mai ales ca legumele au avut un gust mai deosebit .


Comentarii:

11/09/2012

Cazare ieftina la mare.

(0) (0) Abuz
30/10/2013

Fara comentarii

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăAm plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: