Petitchef

Frigarui cu piept de pui marinat in iaurt

Altele
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se dezoseaza pieptul si se taie cubulete de circa 2-3 cm.Se face o marinata din iaurt,vegeta,sare,piper,oregano si rozmarin, se amesteca cu pieptul de pui si se da la rece pentru o ora ca sa se patrunda aromele.
  • Se taie ardeiul si ceaba in cuburi de 2-3 cm .
  • Se infig pe betele de frigarui mai intai un cub de piept, unul de ardei, unul de ceapa,iarasi piept, ardei ceapa, si tot asa cat permite frigaruia.
  • Se pun frigaruile pe gratar si se lasa sa se rumeneasca putin. Nu le lasati foarte mult fiindca pieptul de pui se intareste si apoi isi pierde din savoare.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Comentarii:

Nicolae
Nicolae, 15/01/2010

Super..

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Frigarui din piept de pui cu legume
Frigarui din piept de pui cu legume
6 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Frigarui de pui
Frigarui de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiAmericane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.