Petitchef

Frigarui cu piept de pui marinat in iaurt

Altele
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 piept pui1 ardei gras mare

1-2 cepe

200 g iaurtvegetasare

piperrozmarin

Preparare

  • Se dezoseaza pieptul si se taie cubulete de circa 2-3 cm.Se face o marinata din iaurt,vegeta,sare,piper,oregano si rozmarin, se amesteca cu pieptul de pui si se da la rece pentru o ora ca sa se patrunda aromele.
  • Se taie ardeiul si ceaba in cuburi de 2-3 cm .
  • Se infig pe betele de frigarui mai intai un cub de piept, unul de ardei, unul de ceapa,iarasi piept, ardei ceapa, si tot asa cat permite frigaruia.
  • Se pun frigaruile pe gratar si se lasa sa se rumeneasca putin. Nu le lasati foarte mult fiindca pieptul de pui se intareste si apoi isi pierde din savoare.



Comentarii:

Nicolae
Nicolae, 15/01/2010

Super..

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui din piept de pui
Frigarui din piept de pui
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Frigarui din piept de pui cu legume
Frigarui din piept de pui cu legume
6 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: