Petitchef

Placinte cu gem

Aperitiv
8 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Pt aluat:

Pt umplutura:

Preparare

  • Se framanta un aluat din faina, drojdie, sare, zahar si apa cat cuprinde, se lasa un pic mai moale, cand este aproape terminat se pune uleiul si se mai framanta pana la incorporarea lui.
  • Framant cu robotul, folosesc dispozitivele pt aluat. Se lasa aluatul la dospit. Dupa dospire, pe o suprafata bine unsa cu ulei, se iau bucati de aluat, care se intind rotund (nu prea sunt rotunde ale mele) si pe jumatate se aseaza 1 lingura cu gem apoi pliem placinta pe jumatate si o coacem in tigaie cu putin ulei, la foc mic pe ambele parti.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

PLACINTE CU GEM, poza 1
PLACINTE CU GEM, poza 2
PLACINTE CU GEM, poza 3
PLACINTE CU GEM, poza 4
PLACINTE CU GEM, poza 5

Întrebări:




Comentarii:

24/03/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
20/03/2013

Vaiiiiiiii cum arata
delicious

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: