Gem de corcoduse rosii

Aperitiv
6 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Se pregatesc corcodusele; se spala, se arunca fructele lovite sau stricate:
  • Se pun apoi intr-un vas: un strat de corcoduse, unul de zahar si tot asa, ultimul fiind de zahar
  • Se lasa citeva ore sau peste noapte, cum lasat , dupa care se pune vasul pe foc la flacara mica
  • Dupa ce a scazut la jumatate, se rastoarna totul intr-o sita si se paseaza corcodusele, aruncandu-se simburii.
  • Dupa care se mai fierbe continutul circa 15 minute, zice Iuliana lasat un pic peste 30 de minute, cand a aratat asa.
Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

12/07/2013

Interesanta reteta!

(0) (0) abuz
09/07/2013

F bun

(0) (0) abuz
01/07/2013

Cu siguranta ma voi apuca de prepararea acestei delicioase retete!

(0) (0) abuz
25/07/2012

Bine

(0) (0) abuz
03/07/2012

Bun bubutz bv tie multi se uita stramb la corcoduse (zarzare) pe piata si isi dau coate ,gem de corcoduse?!

(0) (0) abuz
23/06/2012

Mi se pare ok reteta. am sa incerc si eu

(0) (0) abuz