Petitchef

Mazare la borcan

Mazarea se curata si se spala bine in mai multe ape ,se pune in borcane , se adauga1 pastila de aspirina , sau 1 vf de lingurita de conservant se umplu cu apa si se capseaza , se aseaza intr-o oala pe fundul careia am asezat un prosop , se acopera cu apa iar deasupra am asezat alt prosop, le punem la fiert 30 min calculate din momentul in care au inceput sa fiarba

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
preparate astfel tin si cativa ani..
O alta modalitate ar fi sa le opariti putin inainte de a le pune in borcan dar timpul de fierbere va fi mai mic ,cam 15 min.






Comentarii:

29/06/2013

Supeeeeer!!!!!

(0) (0) Abuz
20/06/2013

Am s-o incerc si eu

(0) (0) Abuz
03/06/2013

Am sa incerc chiar maine

(0) (0) Abuz
12/06/2012

Sare nu se pune de loc???

(0) (0) Abuz
07/07/2011

Bine e ok

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mazare cu afumatura
Mazare cu afumatura
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Mazare cu smantana si muschiulet de porc
Mazare cu smantana si muschiulet de porc
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Mazare cu muschi de porc
Mazare cu muschi de porc
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Guacamole de mazare si lamaie verde
Guacamole de mazare si lamaie verde
4 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei