Ingrediente: 2 foi de napolitana Pentru crema 200 g zahar + 100 g zahar 100 g miere 75 ml apa zeama de la 1 lamaie 2 albusuri semintele rase de la 1 baton de...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: Prafuri: 2 lg faina, 13-15 lg zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 2 lg cacao Lichide: 20 lg lapte Altele: 1/2 pachet unt sau margarina rama, unirea ce...
Ingrediente: Foi de napolitana Crema: 200g nuca 100 g zahar 4 galbenusuri 250 g unt Caramel: 200 g zahar Glazura: o tableta ciocolata alba de menaj o tableta...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Prafuri: 2 lg faina, 13-15 lg zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 2 lg cacao Lichide: 0 lg lapte Altele: 1/2 pachet unt sau margarina rama, unirea - ce...
Ingrediente: Blat: 5 albusuri 150 g zahar 2 bucati de rahat 1 praf sare 1 ceasca stafide 5 linguri de faina 1 cana de nuci macinate 1 praf de copt rom Crema:...