-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Aperitiv
-
Retete cu caramel
-
Retete cu crema caramel
-
Rețete cremă prajituri caramel
-
Foi napolitana cu crema caramel
Foi napolitana cu crema caramel
-
(4.5/5 - 177 voturi)
-
26
-
37
Preparare
-
Se topeste 1 1/2 cana zahar. Se freaca 6 oua cu 1 1/2 cana zahar. Se toarna incet peste zaharul ars la foc mic. Se adauga 1 pachet margarina.
-
Se ia de pe foc, se adauga nucile, esentele si stafide. Se unplu foile cu crema calda. Se lasa pana a doua zi sa se inmoaie.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (26):
E superba reteta.... excelenta si usor de facut ......
Delicios si rapid!
Gg
Ok
Delicios!!!!!!!!!!!!
Cred ca este fff buna
Excelent
Pare buna, dar cam mult zahar. Am sa incerc sa o fac cu 2 cani de zahar.
Fain
Este o reteta extraordinara