Petitchef

Foi napolitana cu crema caramel

Aperitiv
4 porții
30 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se topeste 1 1/2 cana zahar. Se freaca 6 oua cu 1 1/2 cana zahar. Se toarna incet peste zaharul ars la foc mic. Se adauga 1 pachet margarina.
  • Se ia de pe foc, se adauga nucile, esentele si stafide. Se unplu foile cu crema calda. Se lasa pana a doua zi sa se inmoaie.


Întrebări:




Comentarii (26):

25/01/2015

E superba reteta.... excelenta si usor de facut ......

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/02/2014

Delicios si rapid!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/04/2015

Gg

(0) (0) Abuz
15/04/2014

Ok

(0) (0) Abuz
04/02/2014

Delicios!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
03/02/2014

Cred ca este fff buna

(0) (0) Abuz
29/01/2014

Excelent

(0) (0) Abuz
24/01/2014

Pare buna, dar cam mult zahar. Am sa incerc sa o fac cu 2 cani de zahar.

(0) (0) Abuz
17/01/2014

Fain

(0) (0) Abuz
11/01/2014

Este o reteta extraordinara

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta cu vanilie si caramel
Tarta cu vanilie si caramel
10 porții
3 h 40 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum sa faceti caramel?
Cum sa faceti caramel?
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Colectie de prajituri cu foi Colectie de prajituri cu foi Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.