Petitchef

Napolitane cu crema de bomboane

Desert
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pun bomboanele si laptele intr-o oala pe foc la topit. Se amesteca bine pana se dizolva toate bomboanele. Se opreste focul si se adauga margarina si se amesteca bine pana se topeste,apoi se adauga nuca.
  • Se lasa sa se raceasca putin si se intinde crema pe foile de napolitana. intind crema pe dosul foi unde sunt patratele mai mici, merge mai usor.Se pune o greutate pe napolitana sa se lipeasca bine foile.Se lasa cateva ore si se poate taia.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Crema diplomat
Crema diplomat
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cremă tartinabilă ciocolată și alune
Cremă tartinabilă ciocolată și alune
20 porții
30 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Supa crema - colectie de retete Supa crema - colectie de retete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.