Ostropel de roșii

9 rețete
Rețetă Ostropel de pui.

Ostropel de pui.

Felul principal Ușor 30 min 1 oră
Ingrediente: * 500 g ciocanele de pui * 1 ceapa * 3 catei de usturoi * foi de dafin,piper,cimbru * 500 ml suc de rosii * 1 pahar de vin alb (100 ml) *...
Rețetă Ostropel de pui

Ostropel de pui

Felul principal Ușor 1 oră 15 min
Ingrediente: Fetelor, o sa va impartasesc o reteta , care imi aduce aminte de copilarie. Tatal meu, d-zeu sa-l odihneasca, o gatea tare , tare bine, ostropel...
Rețetă Ostropel de pui

Ostropel de pui

Felul principal Foarte ușor 10 min 20 min
Ingrediente: 4 bucati pulpe 1 ceapa 2 ardei 2 catei de usturoi boia dulce 1 cescuta suc de rosii marar si patrunjel ulei
Rețetă Ostropel de pui cu piure de cartofi

Ostropel de pui cu piure de cartofi

Felul principal Foarte ușor 40 min 1 oră
Ingrediente: pui 3 cepe 3-4 rosii coapte si decojite 5-6 catei de usturoi un pic cimbru,piper,sare, -1 foaie dafin toate dupa gust
Rețetă Ostropel de pui

Ostropel de pui

Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: carne de pui rosii usturoi ulei sare,piper
Rețetă Ostropel

Ostropel

Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: o punga de inimi si pipote de pui (cam 700 g) doua cepe mijlocii multi catei de usturoi (vreo doua capatani) doua cutii de rosii descojite o...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Ostropel de pui pe pat de orez

Ostropel de pui pe pat de orez

Felul principal Foarte ușor 45 min 278 kcal
Ingrediente: 5 ciocanele de pui 1 ceapa 1 rosie 1/2 ardei sare piper boabe ulei bulion usturoi o cana orez marar sau patrunjel verde
Rețetă Ostropel de pui cu piure de cartofi

Ostropel de pui cu piure de cartofi

Felul principal Foarte ușor 25 min 562 kcal
Ingrediente: doua copane de pui jumatate de capatana de usturoi ulei 4 rosii 4 cartofi 1 lingura de unt 100 ml lapte sare piper
Rețetă Ostropel de peste

Ostropel de peste

Felul principal Foarte ușor 45 min 254 kcal
Ingrediente: 1 kg peste , 2 conserve cu rosii, 2 capatani usturoi, 100 ml apa, 100 ml vin alb, 1 lingurita cimbru, 50 ml ulei, 50 g faina, sare, piper.