Ingrediente: Pentru pop corn: 45 gr porumb de foricele 2 linguri de ulei de floarea soarelui 30 gr de unt 1 lingurita de oregano 1 lingurita de boia de arde...
Ingrediente: Blat: 350g făină 10g drojdie uscată (1 plic) 2 linguri ulei de măsline 5g sare 10g miere de albine (sau zahar) 200ml apa călduță Topping: 15...
Ingrediente: Aluat: 1 kg faina, 1 pachet unt sau margarina, 3 lg smantana, 3 lg iaurt, 1 lingurita drojdie uscata dizolvata intr-o ceasca de lapte caldut.....
Pizza este o mâncare delicioasă, un amestec desăvârșit de gusturi și de arome care satisface și cele mai exigente gusturi. Fie că este vorba de rețeta tradițională de pizza sau de varianta românească de pizza acest fel de mâncare este potrivit pentru orice ocazie și...
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 250 ml apa 10 gr drojdie 1 lingura rasa sare Compozitie: 100 g salam uscat de sibiu 150 g sunca putin afumata 3-4 linguri ...
Ingrediente: 1 aluat congelat de pizza 2 linguri suc de rosii facut in casa 100g cas proaspat 100g cascaval 50g branza cedar 20g brie 20g parmezan 50g masc...
Ingrediente: 200 g bacon taiat cubulete 4-5 cartofi 400 g beschamela pregatita 100 g cascaval sau parmezan 1 pachet mozzarella un varf cutit curry 100 g sm...
De cate ori vi s-a intamplat sa comandati o pizza acasa si sa va ramana din ea macar o felie sa va puteti delecta de ea si a doua zi? Curios? Eu cred ca de fiecare data!
Ingrediente: un blat de pizza 150 g masline fara samburi 1 legatura ceapa verde pasta de ardei 150 g ciuperci Champignon 150 g hribi cenusii 150 g galb...
Ingrediente: 50 g unt 450 g de paste(spaghete, melcisori etc), preparate conform instructiunilor de pe pachet 1 cana de parmezan dat pe razatoare 50 g de smantana...
Ingrediente: 2 cani de paste tip melcisori, fierte si scurse de apa 1/4 ulei de masline 1 ceapa taiata julien 2 morcovi, taiati rondele 2 tulpini de telina, taiat...
Ingrediente: 60 ml ulei de masline extra-virgin 10 - 15 catei de usturoi, curatati si zdrobiti 1/2 cana de sunca taiata cubulete 6 - 8 rosii, curate de pielite ...