Petitchef

Paste Cu Usturoi Si Busuioc

Felul principal
5 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Incalziti uleiul intr-un vas in care sa intre pastele preparate. Puneti vas usturoiul si sunca si rumeniti pana capata usturoiul o culoare galben-aurie.
  • Adaugati rosiile, sarea, piperul si fierbeti in vasul acoperit 15 minute. Scurgeti pastele de apa in care au fiert si adaugati sosul.
  • Adaugati busuiocul si amestecati usor cu o spatula. Daca vi se par uscate pastele, adaugati din apa in care ati fiert pastele. Se servesc cu parmezan deasupra.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu dovleac
Paste cu dovleac
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi! Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.