Petitchef

Paste Cu Fasole

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Fiebeti pastel numai 5 minute, sa nu fie fierte complet. Pastrati 750 ml din apa in care au fiert. Intr-o tigaie puneti uleiul la incins si puneti ceapa, morcovii si telina. Rumeniti putin.
  • Adaugati si usturoiul si mai tineti tigaia pe foc inca 2 -3 minute. Adaugati apa in care ati fiert pastele (750 ml) si apoi fasolea pastai si fasolea boabe. Fierbeti amestecul cu tigaia cu capac inca 15 minute.
  • Adaugati pastele, patrunjelul, asrea si piperul. Fierbeti in continurare inca 10 - 15 minute, tot cu tigaia cu capac, pana cand pastele au absorbit din sos. Se consuma calde, cu parmezan deasupra.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu chorizo ​​​​
Paste cu chorizo ​​​​
3 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează