Ingrediente: Asadar aveti nevoie de: (pentru o tava de aprox. 20/30 cm sau 2 tavi rotunde de tarta cu diametrul 20cm) Pentru aluat: 1 ou 500 gr faina 220 ml apa...
Ingrediente: Ingrediente: - 1 morcov mediu - 1 radacina patrunjel sau pastarnac (eu prefer pastarnacul, este mai parfumat si mai putin fibros) - ½ telina medie...
Ingrediente: 350 grame carne tocata de vita 1/2 ceapa tocata 100 grame ciuperci taiate 1 morcov dat pe razatoarea mare 1 dovlecel dat pe razatoarea mare 2 catei...
Ingrediente: praz, telina, morcov, pui fara os (am pus piept), carnati de porc proaspeti, vin alb, unt, ulei de masline, lapte, [smantana si supa], faina,...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 1 cana faina 3/4 cana apa 1 ou 1/4 de varza razalita(cam 2 sau 3 cani) 1 morcov razalit 1 dovlecel mic razalit 3 ceape verzi taiate marunt 4...
Ingrediente: 8 - 10 foi de placinta 200 g ciuperci proaspete 1 morcov 1 dovlecel mic 1/2 ardei rosu 1/2 ardei verde 2-3 fire ceapa verde 1 lg pesmet patrunjel...
De Dragobete am pregatit o delicioasa placinta ! Ingrediente: pentru umplutura: piept de pui-1 buc mazare verde congelata-200 g telina ?150 g morcov-200 g unt-100 g ceapa-o buc faina-2 linguri seminte de in supa de pui smantana dulce-100 ml pen
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.