Intr-o tigaie incinsa cu ulei caliti carnea tocata de vita, ceapa, ciupercile, morcovul, dovlecelul, usturoiul, busuiocul, sarea, piperul pana cand ceapa se inmoaie – aproximativ 5 minute, apoi adaugati sosul de tomate si lasati sa fiarba la foc mic 15 minute.
Intre timp intr-o cratita cu apa sarata fierbeti spaghetele 8-10 minute, strecurati-le si amestecati-le cu lingura de ulei. Puneti spaghetele intr-un vas Yena rotund si aranjati-le astfel incat sa cuprinda toata forma vasului. Adaugati deasupra sosul de carne preparat anterior si apoi branza rasa. Acoperiti cu capac vasul Yena si dati-l la cuptor 20 de minute. Se taie ca feliile de placinta.
Comentarii (12):
DE CE NU FACETI LASAGNA? SEAMANA SI E RETETA ORIGINALA...
Slaba
Hmmmm buna rau
Este buna
O sa o incerc si eu
O bunatate!!!
Putin picanta este minunata .
F f bune le-am facut
mai bune asa gratinate in cuptor
dar puteti pune un pic de bechamel deasupra
dupa preferinta pofta buna
O.K. !!!
Foarte buna mancare pentru cei mici si cei batrani!