Ingrediente: un dovlecel potrivit de mare un ou 4-5 linguri faina 4-5 linguri pesmet branza putin sarata ( aprox. o jumatate de cana) sare, piper,vegeta marar...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: Pentru chiftele - 400 g tocatura de porc - 400 g tocatura de vita - 1 ceapa - 3 catei usturoi - sare , piper - 1 ou - 1 felie paine - 1/2 pahar...
Ingrediente: Pentru cascaval pane: 230 g cascaval 2 oua pesmet faina alba sare ulei pentru prajit. Pentru carpaccio de ciuperci: 4-5 ciuperci champignon 1 ceapa...
Ingrediente: 1 conopida, desfacuta in floricele 3 oua doua linguri de faina de grau 1 legatura de leurda 1 legatura de frunze de patrunjel 1 rosie sare piper...
Ingrediente: 1 somn de marime medie 4 oua 200 g malai grisat 100 ml ulei pentru prajit sare Pentru mujdei : 1 capatana de usturoi 1 rosie mare 1 lingurita de...
mal
Iata un fel de mancare care se prepara repede si foarte usor.
Cartofii sunt din cei congelati (de data asta.) Nu-i folosesc in mod curent, insa pe acestia i-am testat la cerinta unei mirese la a carei nunta am gatit. Pot fi copti in cuptor sau praji
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.