-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Aperitiv
-
Rețete roșii
-
Retete pane roșii
-
Inele de ceapa pane
INELE de ceapa pane
-
(4.6/5 - 64 voturi)
-
12
-
68
Ingrediente
2
Cost estimat: 1.02Euros€ (0.51€/porție)
Preparare
-
Taiati ceapa inele si puneti-le in lapte 30 min. In reteta nu era prevazut, dar eu asa am facut.
-
Se amesteca oul batut cu laptele si se adauga la faina amestecand cu furculita. Se pune zaharul si putina sare.
-
Trebuie sa rezulte un aluat ca de clatite mai gros. Dati inelele de ceapa prin aluat si prajiti-le in ulei incins la foc mic.
-
Se scot pe o hartie absorbanta si se servesc cu o ploaie de piper proaspat macinat si sare.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 225Kcal
-
Carbo: 31g
-
Grăsimi: 5.7g
-
Grăsimi sat.: 1.6g
-
Proteine: 10.3g
-
Fibre: 3.4g
-
Zahăr: 7.5g
-
ProPoints: 6
-
SmartPoints:
7
Informații nutriționale pentru 1 porție (178g)
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (12):
Bun
Foarte bune!
F buna rețetă .Am savurați cu placere
Super bune, rondelele, merg bine la o gura de tarie!!!
Bun... Si ce facem cu boiaua? Ne uitam la ea?
O sa incerc
Good
I like inel de ceapa,am mai gasit i alta reteta dar nu mi-a placut cum arata
Iubesc aceste crochete de ceapa.....sunt foarte bune!
Delicioase!