- Home
- Rețete
- Aperitive
- Inele de ceapa pane
Inele de ceapa pane
Ingrediente
Numarul de porții: 2
Preparare
- Taiati ceapa inele si puneti-le in lapte 30 min. In reteta nu era prevazut, dar eu asa am facut.
- Se amesteca oul batut cu laptele si se adauga la faina amestecand cu furculita. Se pune zaharul si putina sare.
- Trebuie sa rezulte un aluat ca de clatite mai gros. Dati inelele de ceapa prin aluat si prajiti-le in ulei incins la foc mic.
- Se scot pe o hartie absorbanta si se servesc cu o ploaie de piper proaspat macinat si sare.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii (11):
Foarte bune!
F buna rețetă .Am savurați cu placere
Super bune, rondelele, merg bine la o gura de tarie!!!
Bun... Si ce facem cu boiaua? Ne uitam la ea?
O sa incerc
Good
I like inel de ceapa,am mai gasit i alta reteta dar nu mi-a placut cum arata
Iubesc aceste crochete de ceapa.....sunt foarte bune!
Delicioase!
...