Petitchef

Inele de ceapa pane

Aperitiv
2 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

- 2 cepe rosii

- 4-5 linguri faina

- 1 lingurita zahar

- 1 ou

- 120 ml lapte

- sare

- piper

- boia dulce si/sau iute

- ulei pt. prajit

Preparare

Etapa 1

Taiati ceapa inele si puneti-le in lapte 30 min. In reteta nu era prevazut, dar eu asa am facut.

Etapa 2

Se amesteca oul batut cu laptele si se adauga la faina amestecand cu furculita. Se pune zaharul si putina sare.

Etapa 3

Trebuie sa rezulte un aluat ca de clatite mai gros. Dati inelele de ceapa prin aluat si prajiti-le in ulei incins la foc mic.

Etapa 4

Se scot pe o hartie absorbanta si se servesc cu o ploaie de piper proaspat macinat si sare.




Comentarii:

07/08/2013

I like inel de ceapa,am mai gasit i alta reteta dar nu mi-a placut cum arata

(0) (0) Abuz
15/02/2014

Super bune, rondelele, merg bine la o gura de tarie!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
01/08/2013

Iubesc aceste crochete de ceapa.....sunt foarte bune!

(0) (0) Abuz
02/11/2015

Bun... Si ce facem cu boiaua? Ne uitam la ea?

(1) (0) Abuz
03/11/2015

F buna rețetă .Am savurați cu placere

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
12/09/2013

O sa incerc

(0) (0) Abuz
03/06/2013

Delicioase!

(0) (0) Abuz
07/04/2012

Mersi mult!

(0) (0) Abuz
30/08/2013

Good

(0) (0) Abuz
27/11/2012

...

(0) (0) Abuz


Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale