Ingrediente: Crema Kinder Bueno: 250 gr alune prăjite decojite 100 gr de ciocolată albă Blatul genovez: 4 albușuri 100 gr zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță...
Ingrediente: Aluatul de brioșă: 6 gr drojdie uscată de panificație (1 plic / 15 gr drojdie proaspătă) 150 ml lapte integral (sau lapte fermentat) 400 gr făina...
Ingrediente: Blatul: 4 oua 60 gr zahar sare 1 lingura extract de vanilie 100 gr de faina Crema: 80 gr de mascarpone 120 ml de smantana pt frisca (30% grasime)...
Sosul cu smantana este un preparat de baza in bucatarie si poate acompania diverse fripturi, cum ar fi cele de pui sau curcan sau se poate folosi pentru retetele de paste.
Ingrediente: 2 dovlecei curatati si spalati 200 gr. de branza telemea rasa sau sfaramata (daca nu avem branza telemea putem folosi si branza dulce, dar...
Ingrediente: 2-3 dovlecei 200 g. crema de branza 100 g. telemea 80 g. de unt ceapa verde 2-3 lg smantana 1/2 ardei rosu 1/2 ardei galben sos de rosii marar...
Ingrediente: 500 g. ciuperci Champignon 1 ceapa 1 legatura de patrunjel 2 linguri de unt zeama de la 1/2 de lamaie 1 lingura boia dulce de ardei sare, piper...
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: 200 g paste 100 g sunca ceapa mica 2 catei de usturoi 100 g mazare scursa putin unt ulei de masline 50 ml supa 50 ml smantana marar tocat sare piper
Ingrediente: Umplutura cu branza cu marar: 5 galbenusuri branza feta smantana mustar marar sare piper Umplutura cu branza si boia dulce: 5 galbenusuri branza...