Petitchef

Rulouri din dovlecei cu crema de branza

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se amesteca crema de branza, telemeaua rasa sau sfaramata cu furculita, untul si smantana.
  • Ceapa verde si ardei se taie in cubulete mici, verdeata se toaca marunt si totul se adauga la amestecul de branza. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
  • Dovlecei se taie pe lung in fasii, se scufunda putin in apa fiarta. Apoi se lasa sa se raceasca pe fartie absorbanta.
  • Cate 5-6 fasiile de dovlecel, in functie de cat sunt de late, se suprapun pe jumatate una peste alta. Se adauga la un cap, braza se si se ruleaza.
  • Se dau la frigider si se servesc cu un sos. A folosit un sos de rosii si le-a servit pe un pat de legume.


Poze

Rulouri din dovlecei cu crema de branza
Rulouri din dovlecei cu crema de branza - poza 2
Rulouri din dovlecei cu crema de branza - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

22/04/2018

Super!

(0) (0) Abuz
10/01/2014

Merita incercata

(0) (0) Abuz
13/07/2013

Super

(0) (0) Abuz
09/07/2013

Deliciosi

(0) (0) Abuz
07/04/2013

Buna foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de dovlecei cu sardine
Rulouri de dovlecei cu sardine
20 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu somon si branza de capra
Rulouri cu somon si branza de capra
8 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează