Petitchef

Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno)

Recunoaștem, suntem absolut ÎNNEBUNIȚI după gustul Kinder Bueno! Nu ne vom sătura de acest gust inimitabil de alune și ciocolată...
De data aceasta am abordat un tort rulat absolut delicios, moale și gourmet, care ar putea servi drept tort aniversar dar și un tort de Crăciun.
Urmați pașii noștri de mai jos pentru a realiza această mică minune :-)

Desert
8 porții
20 min
1 h 30 m
12 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Crema Kinder Bueno:

Blatul genovez:

Cremă:

Pentru înmuiat:

Decor:

Materiale

  • 1 chopper
  • 1 robot de patiserie (sau mixer electric)
  • 1 spatulă
  • 1 matriță pentru pandișpan (sau tavă de copt)
  • hârtie pergament
  • 1 prosop umed
  • 1 pensulă

Preparare

  • Etapa 1 - Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno)
    Crema Kinder Bueno:
    Tocați în chopper alunele prăjite albite (vezi comentarii) cu ciocolata albă topită, până obțineți o cremă omogenă.
  • Etapa 2 - Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno)
    Blatul genovez:
    Bateți albușurile spumă apoi adăugați zahărul puțin câte puțin în timp ce amestecați.
    Adăugați apoi gălbenușurile și extractul de vanilie și bateți bine pentru a obține un amestec ușor.
  • Etapa 3 - Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno)
    La final se încorporează făina cernută folosind o spatulă. Aluatul este gata: turnați amestecul într-o tavă de pandișpan unsă cu unt; întindeți bine și neteziți blatul cu spatula.
  • Etapa 4 - Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno)
    Coaceți pandișpanul timp de 12 minute la 180°C.
    Puneți smântâna și mascarpone la congelator cât timp se coace blatul.
  • Etapa 5 - Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno)
    Lăsați pandișpanul să se răcească complet, acoperit de un prosop curat, umed.
  • Etapa 6 - Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno)
    Crema de vanilie:
    Bateți smântâna lichidă foarte rece împreună cu mascarpone, zahărul și vanilia până obțineți un amestec foarte gros și cremos.
  • Etapa 7 - Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno)
    Însiropați întreaga suprafață a pandișpanului, cu cafea, folosind o pensulă.
  • Etapa 8 - Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno)
    Întindeți crema Kinder Bueno pe toată suprafața pandișpanului. Acoperiți cu crema de vanilie. Atenție: păstrați puțină cremă și pentru partea de sus a ruloului.
  • Etapa 9 - Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno)
    Rulați ușor pandișpanul și transferați-l pe platoul care va fi folosit pentru servire.
  • Etapa 10 - Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno)
    Se acoperă cu cremă de vanilie, apoi se dă la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
  • Etapa 11 - Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno)
    Decor:
    Puteți adăuga bucăți de Kinder Bueno, alune prăjite, biluțe crocante de ciocolată...

Observații:

Putem înlocui alunele prăjite ?
Puteți folosi alune clasice pe care le veți prăji timp de 10 minute la 210°C, înainte de a le curăța de coajă. Pentru a îndepărta coaja, nimic nu poate fi mai simplu: doar așteptați să se răcească și rulați-le într-un prosop sau în mâini.

Putem decora tortul altfel?
Pentru a face un buștean de Crăciun, de exemplu, puteți pune biluțe crocante de ciocolată. De asemenea, puteți rade ciocolată albă peste cremă, de exemplu.

Cu ce ​​pot înlocui crema Kinder Bueno?
O puteți înlocui cu tartina de ciocolata cu alune, de exemplu.

Cum păstrez această rulou?
Îl puteți pune la frigider, nedecorat, învelit în folie alimentara, timp de 3 zile și îl decorați în ultimul moment!

Putem înlocui cafeaua în acest tort?
Puteți înlocui cafeaua cu sirop (puteți folosi sirop de zahăr), de exemplu sau cu lapte.



Echipamente de gătit

Cuptor
Blender
Microunde

Poze

Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno)
Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno) - poza 2
Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno) - poza 3
Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno) - poza 4
Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno) - poza 5
Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno) - poza 6
Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno) - poza 7
Rulou Kinder Bueno (Buturuga Kinder Bueno) - poza 8

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulou cu oreo
Rulou cu oreo
10 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulou cu branza raclette
Rulou cu branza raclette
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecei cu sardine
Rulouri de dovlecei cu sardine
20 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Articole conexe

„Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta „Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează