Petitchef

Rulou de oua cu spanac

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pui spanacul la fiert in apa cu sare.Dupa ce s-a fiert,lasi spanacul sa se scurga bine,il toci si il freci cu putin ulei pana devine ca o pasta.
  • Bati bine ouale cu putina sare,adaugi smantana,piperezi,adaugi faina si omogenizezi amestecul.Intr-o cratita unsa cu unt,bine incinsa,pui ouale intr-un aluat subtire ca o clatita.
  • Coci aluatul pe ambele parti,apna devine o omleta degata.Umpli omleta cu pasta de spanac si cu branza fermentata.Rulezi omleta si o dai la cuptor,doar pana cans se rumeneste.
  • Servesti omleta imediat cu o salata din legume de sezon pe care o pregatesti din: sa;ata verde,rosii,ridichi,ulei,sare,piper.Spanacul fiind o sursa bogata de fier,este potrivit atat pentru copii,cat si pentru intreaga familie.


Poze

Rulou de oua cu spanac, poza 1
Rulou de oua cu spanac, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

savy_b2016, 12/03/2017

Da,cred ca este un deliciu,felicitai,

(0) (0) Abuz
12/03/2017

Hranitoare!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulou cu branza raclette
Rulou cu branza raclette
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulou cu oreo
Rulou cu oreo
10 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.